Vi går ikke på kompromis med rene råvarer

Vi har et stort ønske om, at vi alle passer bedst muligt på naturen og hinanden. Derfor har vi også en helt klar holdning til, hvilke råvarer vi bruger og hvorfor:

Økologi

At passe på vores natur og sikre vores kunder så rene produkter som muligt er i dag mere vigtigt end nogensinde før. Derfor er alle produkterne i Bladt Glutenfri Bageri i dag økologiske, og der bliver ikke gået på kompromis med råvarerne.

Naturlig Glutenfri

Cirka en tredjedel af alle cøliakere kan ikke tåle nogen form for gluten i deres kost. Naturlig Glutenfri betyder for os, at vi i vores produktion ikke tillader nogen form for gluten – heller ikke op til de 20 mg pr. kilo, som loven tillader. Derfor bruger vi kun kornsorter, som fra naturens hånd er glutenfri.

Mælkefri (derved også laktosefri)

Mange personer med glutenallergi lider i dag også af laktoseallergi eller mælkeintolerance.

Disse personer kan roligt spise vores brød og kager, da de naturligvis også er mælkefri.

Alt brød uden kunstige konserveringsmidler og smagsforstærkere

For at give vores kunder muligheden for så rene varer som muligt er alt vores brød uden tilsætning af kunstige konserveringsmidler og smagsforstærkere.

Mange produkter er sukkerfri

For at hjælpe vores kunder med nogle sundere alternativer er mange af vores produkter uden tilsat sukker eller kun sødet med honning. På denne måde kan det spises med god samvittighed.

Mange produkter er veganske

Flere og flere vælger i dag at leve vegansk eller vegetarisk, hvilket betyder at deres kost slet ikke indeholder animalske ingredienser. Dette kan de trygt gøre med mange af vores produkter, hvor vi udelukkende bruger veganske ingredienser.

Håndlavet

Vi har stor respekt for de råvarer, vi  bruger i vores produktion. Derfor er det også med største respekt, at vi hver dag laver produkterne i hånden, så vi er sikre på, at vores brød og kager får den helt rigtige struktur og konsistens. Det betyder dog, at produkterne ikke altid ligner hinanden 100%, men det lever vi med:-)